Presentacions de llibre

5 d’abril de 2019

PARTICULAR HISTÒRIA D’INICIS I FINALS

Manel Capellades Miret

El passat divendres 5 d’abril va tenir lloc a la Sala de Lectura Antoni Margarit la presentació de la primera novel·la del Manel Capellades.

L’acte va ser dirigit per la M. Àngels Tenas, l’Emma Muriel i el mateix autor.

L’autor del llibre va ser el que va donar el tret de sortida a l’acte amb una divertida trucada telefònica que va arrencar el somriure a més d’un.

La M. Àngels va continuar la presentació explicant el currículum del Manel. Des dels estudis que tenia, les entitats de les quals havia format part, de les feines que ha tingut, dels llocs on ha viscut i de les molt i variades facetes d’aquest veí de Ca la Joaneta.

I l’Emma va organitzar una activitat en la que el públic que ho volia podia escriure en uns papers de colors una paraula que li inspirés el sentiment de l'”amor”, després els va recollir i els va anar llegint. Van sortir expressions de tot tipus com per exemple: il·lusió, tendresa, paciència, bondat, harmonia, on ets?…

Finalment, el Manel va fer una breu presentació dels personatges principals de la novel·la a través d’un joc d’endevinalla. Llegia unes característiques i algú del públic deia un dels noms Olga, Marçal, Lola, Víctor… Algun el van encertar i d’altres no.

Va acabar l’acte fent un petit reconeixement a una amiga que no va poder assistir a l’acte i va passar el vídeo promocional del llibre amenitzat amb una agradable música i, finalment, va agrair de tot cor l’assistència de la setantena de persones que van ser presents a la presentació. Familiars, amics i coneguts que no es van voler perdre aquest debut literari.